Info

Freelance photographer based in Oslo, Norway.

En helveteslek

20111112-223944.jpgStavanger er en stor labyrint, dette er vitenskapelig bevist av meg. To timer av natten gikk bort i runddans, med tanker om en natt tilbrakt i kirkens blomsterbedd.

Heldigvis greide jeg å bryte dansen, og slapp en ellers spøkefull natt under åpen himmel. Hotellet var egentlig bare 200 meter unna, hele tiden. Pass deg turist! Dette er ikke en by for den uten eget inkomponert kompass. Ta for all del med deg iphonen din (ja, jeg savnet google maps). Lokalfolket er det ikke hjelp i.

«Et skuespill som leker med dødsens engel møtte meg,

vi ser rett inn i et begynnende helvete.»

Fra en svimmel natt, til en ellers herlig dødsangst. Vi befant oss i dag på skuespillet “Sonny” – Teateroppsetningen av Kaizers tekster. Et hyperpopulært skuespill, ikke bare blant teaterentusiaster.

Vin fløt lett blant det kjente teaterfolk, og vi presset oss inn slik at glassene skvulpet. Det var stappfullt, mildt sagt. Teateret håper med dette på å lokke alle inn i en ellers uåpnet verden for mange.

Et skuespill som leker med dødens engel møtte meg, vi ser rett inn et begynnende helvete. En jente som forfører alle menn i salen inntar hovedrollen. Med en stemme så intens, at hun overgår de fleste (glem idol). Blikket får det til å krible i magen. En forestilling som får meg til å le, gråte og skvette som en spurv på stolen. Dette overgår 3D-kino, min lille venn. Glem det, og stikk på Sonny. Takk til Rogaland Teater, for en opplevelse uten like.


-Remi R.

Advertisements

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS