Info

Freelance photographer based in Oslo, Norway.

Nå har jeg blitt tipset om en mulighet til å anmelde konserter på årets øyafestival. Jeg frir derfor til Dnb med dette innlegget.

I en årrekke har jeg blitt opplært av en fantastisk musikkjenner, nemelig min far, til å virkelig elske musikk fra a til å. Dette kommer veldig godt med når jeg skal på en festival som øya. For øya kan sine saker. De spekker programmet sitt opp med saktens alt av godsaker, og får en musikkentusiast som meg til å hoppe i stolen over artistslippene. Selvfølgelig vil et slikt spekter av liveopptredener føre med seg både gode og mindre gode opplevelser. Det er der jeg kommer inn. Med fire års fartstid på øyafestivalen, føler jeg meg klar til å være anmelderen. Stå for at andre får høre om de gode og de mindre gode opplevelsene.

“Alle sanser er åpne når jeg inntar øyafestivalen, parfyme, øl og et hint av gjørme streifer luktesansen. Hørselen skal snart få gjennomgå, men foreløpig lufter jeg bare ørene i solsteiken. Over brua som leder inn til festivalområdet kjenner jeg lykken bre seg, og med en gang man tar sitt første steg på enga føler man seg, ja – lykkelig. Så langt jeg kan se har alle gått gjennom denne prosessen, og smiler fra ølla til stråhatten…”

Øyaposten fra i fjor: Øya gjennom et kompaktakmera
Jeg var forøvrig vinner i Dnb’s øyakonkurranse i år: twitter/dnb_bank

Kryss fingrene for meg, så blir jeg kanskje konsertanmelderen til Dnb under årets øya. Da lover jeg dere en rekke saftige konsertbilder.

Advertisements

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS